Program:

» Luni-Vineri: 10:00-20:00
Telefon:

» 0723.615.898
Service specializat in aer conditionat auto! Asiguram incarcare freon la domiciliu, in Bucuresti!

Incarcare freon auto in Bucuresti


Despre noiFirma noastra are ca principala activitate asigurarea operatiunilor de service instalatii de climatizare si electrice la domiciliul clientilor din Bucuresti si Ilfov.

Ne adresam persoanelor fizice care doresc interventii urgente pentru depanarea problemelor specifice (incarcare freon, igienizare, baterii auto, consultanta), dar si firmelor de tip IMM, pentru operatiuni de revizie periodica a parcurilor auto. Acest target precum si axarea preponderent pe comenzi online, ne permite sa fim flexibili si prompti in satisfacerea nevoilor tuturor clientilor.


S.C. AMPER Media S.R.L.
CIF RO28906986, Nr R.C. J40/8949/2011
Sediu Social: Bucuresti

Program: Luni-Vineri: 10:00-20:00Va stam la dispozitie cu informatii sau cotatii de pret:

suna-ne
   acum:
0723.615.898Recomandarile clientilorAvem un portofoliu solid de clienti format din persoane fizice si firme mici si mijlocii din sectoare de activitate diverse. Toate interventiile la domiciliu sau reviziile efectuate in service reprezinta tot atatea succese pentru noi si clientii nostri. Multumim tuturor pentru incredere si ne propunem in continuare sa fim la inaltimea asteptarilor!"Am apelat la dvs. cautand firma serioasa de incarcare freon pentru masina si pot spune ca am fost mai mult decat multumit cu personalul si serviciile oferite. Apreciez promptitudinea si profesionalismul echipei care s-a deplasat la sediul firmei mele si a realizat diagnosticul si incarcarea cu freon in jumatate de ora, fara a fi nevoit sa pierd timpul cautand un service aer conditionat in Bucuresti cu preturi corecte!
Multumesc pentru tot si recomand!"Danilescu Stefan, Bucuresti

 Ai nevoie de ajutor?

 0723.615.898
Incarcare freon auto:
Completeaza datele mai jos si te
contactam pentru programare:

Marca si model masina:


An de fabricatie

Serviciu dorit:


Data prestarii serviciului:


Datele tale de contact:

Nume si prenume:

Numarul tau de telefon:
Servicii profesionale
de incarcare freon auto si igienizare instalatii aer conditonat auto
100% asigurate de furnizor

Freon Auto Bucuresti
copyright © Freon Auto Bucuresti  |  Facebook Page  |  Partener: Igienizare-aer-conditionat.ro |  Freon-auto.com developed by HTD