Program:

» Luni-Sambata: 10:00-19:00
Telefon:

» 0743.226.724
Specialisti in aer conditionat auto! Asiguram incarcare freon la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov!

Serviciu complet AC: schimb freon si igienizare instalatie


Asiguram revizia completa a instalatiei de aer conditionat a masinii tale! Experienta si aparatura de ultima generatie reprezinta garantia aducerii sistemului de climatizare auto in parametri optimi!

Oferim servicii complete incarcare - reincarcare freon si igienizare instalatie aer conditionat auto si la domiciliul clientului, oriunde in Bucuresti in aceeasi zi!

Ce servicii sunt incluse in revizia completa a instalatiei?Revizia completa include operatiunile de incarcare freon si de igienizare pentru orice masina (1+2):

1. Diagnoza, vidare instalatie, incarcare freon, schimb ulei AC, raportare finalaOferim consultanta gratuita pentru determinarea tipului de freon, si cantitatilor de freon si ulei necesare pentru functionarea optima a instalatiei de aer conditionat a masinii servisate.

Primul proces este cel de extragere agentului uzat (freon + ulei) din instalatia de aer conditionat a masinii, urmat de vidarea instalatiei si verificarea daca exista pierderi/lipsa de etanseitate in vid. Daca totul este in regula, procesul urmator este cel de incarcare cu freon urmat de completarea uleiului, apoi testarea finala in sarcina. De mentionat ca toate procesele sunt realizate asistat de aparatura profesionala ce ofera date si raportari in timp real.

citeste prezentarea detaliata a serviciului de incarcare freon


2. Igienizare / curatare instalatie de aer conditionat a masiniiProcedura completa ce are ca rezultat eliminarea mirosurilor neplacute si bacteriilor/mucegaiului din instalatia de climatizare a masinii, se efectueaza dupa operatiunea de incarcare freon in instalatia de aer conditionat auto.

Agentul de tip aerosol folosit pentru procesul de igienizare circula prin instalatia masinii si curata intreg sistemul AC (vaporizator, filtre, conducte de ventilatie). Reziduul activ depus in instalatie impiedica dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.

citeste prezentarea detaliata a serviciului de igienizare instalatie AC


PRET si DURATA revizie completa AC (1+2): 200 lei 149 lei in luna august (30-45 min)Revizie completa a instalatiei AC auto la domiciliu


Asiguram servicii de incarcare freon si igienizare instalatie aer conditionat atat la sediul firmei din Bucuresti cat si la domiciliul clientului, folosind unitatea mobila pentru a ajunge in cel mai scurt timp la adresa unde se afla masina in Bucuresti. Suna-ne acum si ne deplasam pentru orice comanda la domiciliu, in minim o ora de la programarea telefonica!

PRET si DURATA la domiciliu (1+2): 250 lei 199 lei in august (min 1 ora de la programare)

De ce sa apelezi la freon-auto.com?Suntem prompti, flexibili si dedicati clientilor nostri, de peste 10 ani! Garantam pentru servicii de calitate, atat incarcarea cu freon auto cat si igienizarea instalatiei de aer conditionat fiind realizate in timpi si conditii optime, indiferent de anul de fabricatie sau marca/modelul masinii.


Ai nevoie de ajutor sau de o cotatie?

suna-ne
   acum:
0743.226.724

 Ai nevoie de ajutor?

 0743.226.724
Incarcare freon auto:
Completeaza datele mai jos si te
contactam pentru programare:

Marca si model masina:


An de fabricatie

Serviciu dorit:


Data prestarii serviciului:


Datele tale de contact:

Nume si prenume:

Numarul tau de telefon:
Servicii profesionale
de incarcare freon auto si igienizare instalatii aer conditonat auto
100% asigurate de furnizor

Freon Auto Bucuresti
copyright © Freon Auto Bucuresti  |  Facebook Page  |  Partener: Igienizare-aer-conditionat.ro |  Freon-auto.com developed by HTD