Program:

» Luni-Sambata: 10:00-19:00
Telefon:

» 0743.226.724
Specialisti in aer conditionat auto! Asiguram incarcare freon la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov!

Pret incarcare freon auto


Serviciul de revizie a instalatiei de aer conditionat a masinii are mai multe componente, dintre care incarcarea cantitatii necesare de freon in instalatie reprezinta un factor esential.

Preturile sunt calculate luand in considerare cantitatea si calitatea agentului refrigerant incarcata in instalatia AC precum si costurile de manopera, deplasare la domiciliu si conexe, dupa caz.

Cum calculam pretul incarcarii cu freon a instalatiei de climatizare autoPentru completarea/inlocuirea agentului refrigerant R134A pretul perceput este acelasi indiferent de cantitatea de freon incarcata. Aceasta cantitate de freon poate varia in functie de instalatia de aer conditonat a diverselor marci si modele de la 350-400 de grame de freon pana la peste 600-750 de grame de freon, insa pretul ramane acelasi, dupa cum urmeaza:

BONUS: Verificare pierderi de freon, raport detaliatEste important de mentionat ca pretul poate creste in cazul autovehiculelor cu mai multe compresoare (spre exemplu limuzine, microbuze sau autobuze/autocare - care au instalatii de conditionare a aerului mult mai complexe si necesita cantitati mult mai mari de freon).

De asemenea, pot aparea complicatii in cazul in care autovehicului a suferit accidente sau modificari care sa fi afectat integritatea instalatiei de aer conditonat, sau in unul din urmatoarele cazuri:
Pentru aceste situatii, in urma diagnosticarii pe aparat se va constata si remedia (dupa caz) defectul din instalatie, la un cost suplimentar.


Oferim GRATUIT consultanta de specialitate in vederea stabilirii pretului conform factorilor de mai sus, fara obligatia ulterioara de a face la noi revizia instalatiei de aer conditionat!

Nota: Programul de lucru este de luni pana vineri, insa in mod exceptional putem programa comenzi si in weekend, sub rezerva practicarii unei taxe suplimentare de 19 lei.

 Ai nevoie de ajutor?

 0743.226.724
Incarcare freon auto:
Completeaza datele mai jos si te
contactam pentru programare:

Marca si model masina:


An de fabricatie

Serviciu dorit:


Data prestarii serviciului:


Datele tale de contact:

Nume si prenume:

Numarul tau de telefon:
Servicii profesionale
de incarcare freon auto si igienizare instalatii aer conditonat auto
100% asigurate de furnizor

Freon Auto Bucuresti
copyright © Freon Auto Bucuresti  |  Facebook Page  |  Partener: Igienizare-aer-conditionat.ro |  Freon-auto.com developed by HTD