Program:

» Luni-Sambata: 10:00-19:00
Telefon:

» 0743.226.724
Specialisti in aer conditionat auto! Asiguram incarcare freon la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov!

Curatare/igienizare instalatie aer conditionat auto


Serviciul de igienizare AC elimina definitiv mirosurile neplacute din sistemul de climatizare a masinii si impiedica dezvoltarea in viitor a bacteriilor si mucegaiului in instalatia de aer conditionat.

Simti un miros urat in masina? De cele mai multe ori cauza mirosului neplacut este gasita chiar in instalatia de aer conditionat auto, unde umezeala permite dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.

Cum functioneaza procesul de igienizare instalatie aer conditionat auto?Sistemul de climatizare auto se curata periodic (la 12-24 luni) prin introducerea in instalatie a unui agent special de tip aerosol care calatoreste de-a lungul sistemului de aer conditionat al masinii si produce igienizarea instalatiei si eliminarea mirosurilor neplacute.

Daca nu ai facut nicio curatare a instalatiei de aer conditionat in ultimii 2-3 ani ia urgent in considerare igienizarea instalatiei! Este aerul pe care il respiri in fiecare zi!Procesul de recirculare a agentului aerosol va curata toate componentele sistemului de climatizare, incepand cu vaporizatorul si filtrele si terminand cu igienizarea conductelor si a gurilor de ventilatie din interiorul habitaclului.

In urma tratamentului aplicat sistemului de conditionare al aerului, reziduul inofensiv amplasat in instalatie va avea rolul de a impiedica dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului in viitor.

Recomandam realizarea la pachet a igienizarii, concomitent cu incarcarea cu freon a instalatiei prin alegerea serviciului complet AC.
Garantam ca nu vei avea probleme cu sistemul de aer conditionat al masinii pentru cel putin 2 ani!

PRET si DURATA: 99 lei doar 79 lei in luna august (circa 15-20 minute)
Igienizare instalatie aer conditionat auto la domiciliu


Unitatea de servisare mobila ne permite sa ne deplasam la domiciliul clientului, pentru serviciul de incarcare freon dar si pentru igienizarea instalatiei de climatizare. Suna-ne acum si ne deplasam pentru orice comanda in locul unde se afla masina ta, oriunde in Bucuresti, in doar cateva ore!

PRET si DURATA la domiciliu: 149 lei doar 129 lei in luna august (min 1 h de la programare)

De ce sa apelezi la freon-auto.com?Avand peste 10 ani de experienta in domeniul instalatiilor de climatizare auto, compania noastra garanteaza implicit si explicit pentru calitatea serviciilor prestate si pentru curatarea instalatiei de aer conditionat in conditii optime, indiferent de marca, modelul sau anul de fabricatie al masinii tale.


Ai nevoie de ajutor sau de o cotatie?

suna-ne
   acum:
0743.226.724

 Ai nevoie de ajutor?

 0743.226.724
Incarcare freon auto:
Completeaza datele mai jos si te
contactam pentru programare:

Marca si model masina:


An de fabricatie

Serviciu dorit:


Data prestarii serviciului:


Datele tale de contact:

Nume si prenume:

Numarul tau de telefon:
Servicii profesionale
de incarcare freon auto si igienizare instalatii aer conditonat auto
100% asigurate de furnizor

Freon Auto Bucuresti
copyright © Freon Auto Bucuresti  |  Facebook Page  |  Partener: Igienizare-aer-conditionat.ro |  Freon-auto.com developed by HTD