Program:

» Luni-Sambata: 10:00-19:00
Telefon:

» 0723.615.898
Specialisti in aer conditionat auto! Asiguram incarcare freon la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov!

Reincarcare freon auto in instalatia de aer conditionat


Serviciul de incarcare freon in instalatia de aer conditionat auto este executat de personal calificat, folosind aparatura de ultima generatie. Incarcare freon si la domiciliu!

Cum functioneaza incarcarea cu freon?Oferim servicii complete de completare freon sau reincarcare freon pentru orice tip de masina.

1. Consultanta de specialitateAsiguram in mod gratuit consultanta pentru a stabili ce tip de freon, cantitate / calitate a agentului sunt necesare pentru marca/modelul masinii la care se face incarcarea cu freon auto.

2. Curatarea si vidarea instalatiei folosind aparatura profesionalaFolosim aparatura de ultima generatie, semi-automata, care extrage freonul si uleiul (uzate) existente in instalatia de aer conditionat, urmand procedura de vidare a instalatiei in care se constata etanseitatea sistemului precum si daca exista pierderi de freon. Daca totul este in regula, urmeaza incarcarea cu freon si completarea uleiului.

3. Incarcare freon in instalatia de aer conditionat a masiniiProcedura completa ce presupune urmatoarele etape - umplerea instalatiei cu cantitatea de freon recomandata de producator pentru modelul masinii, completarea cu cantitateta de ulei extrasa din instalatie la pasul anterior si verificarea presiunii in instalatie. Un serviciu profesional realizat cu aparatura specializata, recomandat pentru orice tip de masina care nu prezinta defecte mecanice la instalatia de AC sau scurgeri de freon!

PRET si DURATA: 130 lei doar 99 lei in luna septembrie (circa 30 min)

4. Testare in sarcina si raportare finalaDupa incarcarea cu freon a instalatiei de climatizare se vor efectua testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei in sarcina. Dupa acest pas este recomandata si igienizarea aerului conditionat, operatiune ce este de asemenea realizata cu aparatura specifica, in maxim 15-20 min.
Serviciul de incarcare freon auto la domiciliu


Suntem specializati pe incarcare freon atat la sediul firmei cat si folosind unitatea mobila pentru a ajunge la adresa unde se afla masina clientului. Suna-ne acum si ne deplasam pentru orice comanda la domiciliul clientului, oriunde in Bucuresti, in regim de urgenta!

PRET si DURATA la domiciliu: 200 lei doar 149 lei in septembrie (min 1 h de la programare)

De ce sa apelezi la freon-auto.com?Firma noastra ofera flexibilitate, seriozitate si promptitudine, garantand pentru calitatea serviciilor de incarcare freon auto efectuate, indiferent de marca, modelul sau anul de fabricatie al masinii tale.


Ai nevoie de ajutor sau de o cotatie?

suna-ne
   acum:
0723.615.898

 Ai nevoie de ajutor?

 0723.615.898
Incarcare freon auto:
Completeaza datele mai jos si te
contactam pentru programare:

Marca si model masina:


An de fabricatie

Serviciu dorit:


Data prestarii serviciului:


Datele tale de contact:

Nume si prenume:

Numarul tau de telefon:
Servicii profesionale
de incarcare freon auto si igienizare instalatii aer conditonat auto
100% asigurate de furnizor

Freon Auto Bucuresti
copyright © Freon Auto Bucuresti  |  Facebook Page  |  Partener: Igienizare-aer-conditionat.ro |  Freon-auto.com developed by HTD