L - S 09:00 - 18:00

0374 03 00 03

Încărcare freon auto în București

Despre noi

Firma noastră are ca principală activitate asigurarea operațiunilor de servisare instalații de climatizare și electrice la domiciliul clienților din București și Ilfov.

Ne adresăm persoanelor fizice care doresc intervenții urgente pentru depanarea problemelor specifice (încărcare freon, igienizare, baterii auto, consultanță), dar și firmelor de tip IMM, pentru operațiuni de revizie periodică a parcurilor auto. Acest target precum și axarea preponderent pe comenzi online, ne permite să fim flexibili și prompti în satisfacerea nevoilor tuturor clienților.

S.C. AMPER Media S.R.L.
CIF RO28906986, Nr R.C. J40/8949/2011
Sediu Social: Bucuresti

Program: Luni-Sâmbătă: 09:00-17:00

Ai nevoie de ajutor sau de o cotație? 0374 03 00 03

Recomandările clienților

Avem un portofoliu solid de clienți format din persoane fizice și firme mici și mijlocii din sectoare de activitate diverse. Intervențiile cu deplasare la domiciliu pentru sute de mașini servisate reprezintă tot atâtea succese pentru noi și clienții noștri. Mulțumim tuturor pentru încredere și ne propunem în continuare să fim la înălțimea asteptărilor!

clienti firma freon auto bucuresti
Ștefan Dănilescu, București

Am apelat la dvs. cautand firma serioasa de incarcare freon pentru masina si pot spune ca am fost mai mult decat multumit cu personalul si serviciile oferite. Apreciez promptitudinea si profesionalismul echipei care s-a deplasat la sediul firmei mele si a realizat diagnosticul si incarcarea cu freon in jumatate de ora, fara a fi nevoit sa pierd timpul cautand un service aer conditionat in Bucuresti cu preturi corecte!

Multumesc pentru tot si recomand!

Marian Eftimie, Dobroești - Ilfov

Nu credeam ca masina mea mai poate sa raceasca atat de bine. Daca as fi stiut as fi facut operatiunea cu ani in urma, mai ales ca a durat maxim jumatate de ora si nici nu a trebuit sa ma deplasez!

Vezi mai multe recomandari pe Facebook!