L - S 09:00 - 18:00

0374 03 00 03

Reîncărcare freon auto în instalația de aer condiționat

Serviciul de încărcare freon în instalația de aer condiționat auto este executat de personal calificat, folosind aparatură de ultimă generație. Încarcare freon și la domiciliu!

Încărcare freon

Cum functionează încărcarea cu freon?

Oferim servicii complete de completare freon sau reîncărcare freon pentru orice tip de mașină.

1. Consultanță de specialitate

Asigurăm în mod gratuit consultanță pentru a stabili ce tip de freon, cantitate / calitate a agentului sunt necesare pentru marca/modelul mașinii la care se face încărcarea cu freon auto.

2. Curățarea și vidarea instalației folosind aparatură profesională

Folosim aparatura de ultimă generație, semi-automată, care extrage freonul și uleiul (uzate) existente în instalația de aer condiționat, urmând procedura de vidare a instalației în care se constată etanșeitatea sistemului precum și dacă există pierderi de freon. Dacă totul este în regulă, urmează încărcarea cu freon și completarea uleiului.

3. Încărcare freon în instalația de aer condiționat a mașinii

Procedură completă ce presupune următoarele etape - umplerea instalației cu cantitatea de freon recomandată de producător pentru modelul mașinii, completarea cu cantitateta de ulei extrasă din instalație la pasul anterior și verificarea presiunii în instalație. Un serviciu profesional realizat cu aparatură specializată, recomandat pentru orice tip de mașină care nu prezintă defecte mecanice la instalația de AC sau scurgeri de freon!

preț valabil doar în luna iulie
durează aprox. 30 min
200lei 149lei

4. Testare în sarcină și raportare finală

După încărcarea cu freon a instalației de climatizare se vor efectua testele de funcționare, pentru verificarea parametrilor instalației în sarcină. După acest pas este recomandată și igienizarea aerului condiționat, operațiune ce este de asemenea realizată cu aparatură specifică, în maxim 15-20 min.

Serviciul de încărcare freon auto la domiciliu

Suntem specializați pe încărcare freon atât la sediul firmei cât și folosind unitatea mobilă pentru a ajunge la adresa unde se află mașina clientului. Sună-ne acum și ne deplasăm pentru orice comandă la domiciliul clientului, oriunde în București, în regim de urgență!

preț valabil doar în luna iulie
min. 1h de la programare
300lei 249lei

De ce să apelezi la freon-auto.com?

Firma noastră oferă flexibilitate, seriozitate și promptitudine, garantând pentru calitatea serviciilor de încărcare freon auto efectuate, indiferent de marca, modelul sau anul de fabricație al mașinii tale.

Ai nevoie de ajutor sau de o cotație? 0374 03 00 03