L - S 09:00 - 18:00

0374 03 00 03

Curățare/igienizare instalație aer condiționat auto

Serviciul de igienizare AC elimină definitiv mirosurile neplăcute din sistemul de climatizare a mașinii și împiedică dezvoltarea în viitor a bacteriilor și mucegaiului în instalația de aer condiționat.

Simți un miros urât în mașină? De cele mai multe ori cauza mirosului neplăcut este găsită chiar în instalația de aer condiționat auto, unde umezeala permite dezvoltarea bacteriilor și mucegaiului.

Cum funcționează procesul de igienizare instalație aer condiționat auto?

Sistemul de climatizare auto se curăță periodic (la 12-24 luni) prin introducerea în instalație a unui agent special de tip aerosol care călătorește de-a lungul sistemului de aer condiționat al mașinii și produce igienizarea instalației și eliminarea mirosurilor neplăcute.

Dacă nu ai făcut nicio curățare a instalației de aer condiționat în ultimii 2-3 ani ia urgent în considerare igienizarea instalației! Este aerul pe care îl respiri în fiecare zi!

Igienizare aer condiționat auto

Procesul de recirculare a agentului aerosol va curăța toate componentele sistemului de climatizare, începând cu vaporizatorul și filtrele și terminând cu igienizarea conductelor și a gurilor de ventilație din interiorul habitaclului.

În urma tratamentului aplicat sistemului de condiționare al aerului, reziduul inofensiv amplasat în instalație va avea rolul de a împiedica dezvoltarea bacteriilor și mucegaiului în viitor.

Recomandăm realizarea la pachet a igienizării, concomitent cu încărcarea cu freon a instalației prin alegerea serviciului complet AC.

Garantăm că nu vei avea probleme cu sistemul de aer condiționat al mașinii pentru cel puțin 2 ani!

preț valabil doar în luna iulie
durează aprox. 15-20 min
150lei 99lei

Igienizare instalație aer condiționat auto la domiciliu

Unitatea de servisare mobilă ne permite să ne deplasăm la domiciliul clientului, pentru serviciul de încărcare freon dar și pentru igienizarea instalației de climatizare. Sună-ne acum și ne deplasăm pentru orice comandă în locul unde se află mașina ta, oriunde în București, în doar câteva ore!

preț valabil doar în luna iulie
min 1 h de la programare
250lei 199lei

De ce să apelezi la freon-auto.com?

Având peste 15 ani de experiență în domeniul instalațiilor de climatizare auto, compania noastră garantează implicit și explicit pentru calitatea serviciilor prestate și pentru curățarea instalației de aer condiționat în condiții optime, indiferent de marca, modelul sau anul de fabricație al mașinii tale.

Ai nevoie de ajutor sau de o cotație? 0374 03 00 03