L - S 09:00 - 18:00

0374 03 00 03

Preț încărcare freon auto

Serviciul de revizie a instalației de aer condiționat a mașinii are mai multe componente, dintre care încărcarea cantității necesare de freon in instalație reprezintă un factor esențial.

Prețurile sunt calculate luând în considerare cantitatea și calitatea agentului refrigerant încărcată în instalația AC precum și costurile de manoperă, deplasare la domiciliu și conexe, după caz.

Cum calculăm prețul încărcării cu freon a instalației de climatizare auto

Pentru completare / încarcare freon auto prețul perceput este fix pentru instalatii de aer conditionat de capacitate standard (maxim 500 g freon - valabila pentru majoritatea modelelor auto), indiferent de tipul de agent refrigerant folosit: cel clasic R134a sau cel ecologic R1234yf.


Atentie! Tarifele afisate sunt fixe, nu tin cont de cantitatea de freon existenta sau incarcata, fiind valabile pentru instalatiile AC cu capacitatea de maxim 500 g. Prețul va crește cu 40 lei / 100g (R134a) respectiv 80 lei / 100g (R1234yf) pentru cantitatea ce depaseste 500g, în cazul autovehiculelor care au instalații AC ce necesita cantități mai mari de freon.

BONUS:
Costatare tip refrigerant, performante compresor/instalatie, detectare pierderi de freon

Important! Pot apărea complicații în cazul în care autovehicului a suferit accidente sau modificări care sa fi afectat integritatea instalației de aer condiționat, sau în unul din următoarele cazuri:

Pentru aceste situații, nu se va mai achita prețul serviciului ci doar tariful diagnosticării pe aparat: 50 lei la sediu, respectiv 100 lei la domiciliu. Pentru comenzile la domiciliu în Ilfov se percepe o taxă suplimentară de 29 lei.

Oferim GRATUIT consultanță de specialitate în vederea stabilirii prețului conform factorilor de mai sus, fără obligația ulterioară de a face la noi revizia instalației de aer condiționat!

Notă: Programul de lucru este de luni pana vineri, însă în mod excepțional putem programa comenzi și în weekend, sub rezerva practicării unei taxe suplimentare de 29 lei.