În perioada 2-5 iunie echipa noastră nu lucrează. Joi, 1 iunie, program 9:00-18:00.

L - S 09:00 - 18:00

0374 03 00 03

Preț încărcare freon auto

Serviciul de revizie a instalației de aer condiționat a mașinii are mai multe componente, dintre care încărcarea cantității necesare de freon in instalație reprezintă un factor esențial.

Prețurile sunt calculate luând în considerare cantitatea și calitatea agentului refrigerant încărcată în instalația AC precum și costurile de manoperă, deplasare la domiciliu și conexe, după caz.

Cum calculăm prețul încărcării cu freon a instalației de climatizare auto

Pentru completarea/înlocuirea agentului refrigerant R134A prețul perceput este același indiferent de cantitatea de freon încărcată. Această cantitate de freon poate varia în funcție de instalația de aer condiționat a diverselor mărci și modele de la 350-400 de grame de freon până la peste 600-750 de grame de freon, însă prețul rămâne același, după cum urmează:

BONUS:
Costatare tip refrigerant, performante compresor/instalatie, detectare pierderi de freon

Este important de menționat că prețul poate crește în cazul autovehiculelor cu mai multe compresoare (spre exemplu limuzine, microbuze sau autobuze/autocare - care au instalații de condiționare a aerului mult mai complexe și necesita cantități mult mai mari de freon).

De asemenea, pot apărea complicații în cazul în care autovehicului a suferit accidente sau modificări care sa fi afectat integritatea instalației de aer condiționat, sau în unul din următoarele cazuri:

Pentru aceste situații, nu se va mai achita prețul serviciului ci doar tariful diagnosticării pe aparat: 29 lei la sediu, respectiv 99 lei la domiciliu. Pentru comenzile la domiciliu în Ilfov se percepe o taxă suplimentară de 29 lei.

Oferim GRATUIT consultanță de specialitate în vederea stabilirii prețului conform factorilor de mai sus, fără obligația ulterioară de a face la noi revizia instalației de aer condiționat!

Notă: Programul de lucru este de luni pana vineri, însă în mod excepțional putem programa comenzi și în weekend, sub rezerva practicării unei taxe suplimentare de 29 lei.