L - S 09:00 - 18:00

0374 03 00 03

Serviciu complet AC: schimb freon și igienizare instalație

Asigurăm revizia completă a instalației de aer condiționat a mașinii tale! Experiența și aparatura de ultimă generație reprezintă garanția aducerii sistemului de climatizare auto în parametri optimi!

Oferim servicii complete încărcare - reîncarcare freon și igienizare instalație aer condiționat auto și la domiciliul clientului, oriunde în București în aceeași zi!

Ce servicii sunt incluse în revizia completă a instalației?

Revizia completă include operațiunile de încărcare freon și de igienizare pentru orice masină (1+2):

1. Diagnoză, vidare instalație, încărcare freon, schimb ulei AC, raportare finală

Încărcare freon

Oferim consultanță gratuită pentru determinarea tipului de freon, și cantităților de freon și ulei necesare pentru funcționarea optimă a instalației de aer condiționat a mașinii servisate.

Primul proces este cel de extragere a agentului uzat (freon + ulei) din instalația de aer condiționat a mașinii, urmat de vidarea instalației și verificarea dacă există pierderi**/lipsă de etanșeitate în vid. Dacă totul este în regulă, procesul următor este cel de încărcare cu freon urmat de completarea uleiului, apoi testarea finală în sarcină. De menționat că toate procesele sunt realizate asistat de aparatura profesională ce oferă date și raportări în timp real.

prezentare detaliată serviciu de încărcare freon
informatii si preturi încărcare freon ecologic

2. Igienizare / curățare instalație de aer condiționat a mașinii

Igienizare aer condiționat auto

Procedura completă ce are ca rezultat eliminarea mirosurilor neplăcute și bacteriilor/mucegaiului din instalația de climatizare a mașinii, se efectuează după operațiunea de încărcare freon în instalația de aer condiționat auto.

Aparatul profesional de ozonificare folosit pentru procesul de igienizare are rolul de a ioniza si dezumidifica aerul ce circulă prin instalația mașinii curățănd întreg sistemul AC (vaporizator, filtre, conducte de ventilație).

Ozonul este cel mai eficient remediu impotriva mirosurilor neplacute, iar procesul de igienizare efectuat periodic împiedică dezvoltarea bacteriilor și mucegaiului.

prezentare detaliată serviciu igienizare instalație AC

Dacă nu ai făcut nicio curățare a instalației de aer condiționat în ultimii 2-3 ani ia urgent în considerare igienizarea instalației! Este aerul pe care îl respiri în fiecare zi!

Cat costa revizia completa AC auto?

Pachetul de incarcare a instalatiei auto cu agent refrigerant R134A sau freon ecologic R1234yf si de igienizare / eliminare bacterii si mirosuri neplacute este realizat pe loc, la un pret redus fata de efectuarea operatiunilor separat.

preț valabil doar în luna iulie
durează aprox. 45 min
249lei
freon R134A
449lei
freon R1234YF

* Pretul este fix, indiferent de cantitatea de freon incarcata, pentru instalatii cu capacitatea de maxim 500 g. In cazul masinilor de clasa mare, lux, SUV, utilitare, autobuze sau orice tip de instalatii de peste 500 g, se va percepe o taxa suplimentara de 40 lei/100 g pentru R134A respectiv 80 lei/100 g pentru R1234yf pentru cantitatea ce depaseste 500 g.

Revizie completă a instalației AC auto la domiciliu

Asigurăm servicii de încărcare freon și igienizare instalație aer condiționat atât la sediul firmei din București cât și la domiciliul clientului, folosind unitatea mobilă pentru a ajunge în cel mai scurt timp la adresa unde se află mașina în București. Sună-ne acum și ne deplasăm pentru orice comandă la domiciliu, în minim o oră de la programarea telefonică!

taxă deplasare în luna iulie
min 1 h de la programare
150lei 100lei

De ce să apelezi la freon-auto.com?

Suntem prompți, flexibili și dedicați clienților noștri, de peste 15 ani! Garantăm pentru servicii de calitate, atât încărcarea cu freon auto cât și igienizarea instalației de aer condiționat fiind realizate în timpi și condiții optime, indiferent de anul de fabricație sau marca/modelul mașinii.

** Anumite micro-fisuri nu pot fi detectate, dar pot provoca pierderea agentului frigorific pe perioade mai lungi de timp (câteva săptămâni sau luni). În acest caz va fi nevoie să apelați la un service de specialitate pentru găsirea și remedierea defecțiunii. În ciuda faptului că folosim unele dintre cele mai performante aparate de pe piață nu putem garanta acuratețea diagnosticării în cazul în care există defecțiuni care produc pierderi sub limita de detecție a aparatului. Din fericire acestea sunt cazuri rare, iar tehnicienii noștri vă vor consilia pentru a încerca evitarea acestor situații.

Ai nevoie de ajutor sau de o cotație? 0374 03 00 03