Serviciul nostru nu este disponibil în această perioadă.

L - S 09:00 - 18:00

0374 03 00 03

Serviciu complet AC: schimb freon și igienizare instalație

Asigurăm revizia completă a instalației de aer condiționat a mașinii tale! Experiența și aparatura de ultimă generație reprezintă garanția aducerii sistemului de climatizare auto în parametri optimi!

Oferim servicii complete încărcare - reîncarcare freon și igienizare instalație aer condiționat auto și la domiciliul clientului, oriunde în București în aceeași zi!

Ce servicii sunt incluse în revizia completă a instalației?

Revizia completă include operațiunile de încărcare freon și de igienizare pentru orice masină (1+2):

1. Diagnoză, vidare instalație, încărcare freon, schimb ulei AC, raportare finală

Încărcare freon

Oferim consultanță gratuită pentru determinarea tipului de freon, și cantităților de freon și ulei necesare pentru funcționarea optimă a instalației de aer condiționat a mașinii servisate.

Primul proces este cel de extragere a agentului uzat (freon + ulei) din instalația de aer condiționat a mașinii, urmat de vidarea instalației și verificarea dacă există pierderi/lipsă de etanșeitate în vid. Dacă totul este în regulă, procesul următor este cel de încărcare cu freon urmat de completarea uleiului, apoi testarea finală în sarcină. De menționat că toate procesele sunt realizate asistat de aparatura profesională ce oferă date și raportări în timp real.

citește prezentarea detaliată a serviciului de încărcare freon

2. Igienizare / curățare instalație de aer condiționat a mașinii

Igienizare aer condiționat auto

Procedura completă ce are ca rezultat eliminarea mirosurilor neplăcute și bacteriilor/mucegaiului din instalația de climatizare a mașinii, se efectuează după operațiunea de încărcare freon în instalația de aer condiționat auto.

Agentul de tip aerosol folosit pentru procesul de igienizare circulă prin instalația mașinii și curăță întreg sistemul AC (vaporizator, filtre, conducte de ventilație). Reziduul activ depus în instalație împiedică dezvoltarea bacteriilor și mucegaiului.

citește prezentarea detaliată a serviciului de igienizare instalație AC

durează aprox. 30-45 min
29lei / 100G + 49lei

* Exemplu: Dacia Logan 2013, capacitate instalație 480 g (480 x 29 / 100 = 139 lei) + igienizare AC (49 lei). Preț final revizie AC: 188 lei

Revizie completă a instalației AC auto la domiciliu

Asigurăm servicii de încărcare freon și igienizare instalație aer condiționat atât la sediul firmei din București cât și la domiciliul clientului, folosind unitatea mobilă pentru a ajunge în cel mai scurt timp la adresa unde se află mașina în București. Sună-ne acum și ne deplasăm pentru orice comandă la domiciliu, în minim o oră de la programarea telefonică!

min 1 h de la programare
150lei 100lei

De ce să apelezi la freon-auto.com?

Suntem prompți, flexibili și dedicați clienților noștri, de peste 10 ani! Garantăm pentru servicii de calitate, atât încărcarea cu freon auto cât și igienizarea instalației de aer condiționat fiind realizate în timpi și condiții optime, indiferent de anul de fabricație sau marca/modelul mașinii.

Ai nevoie de ajutor sau de o cotație? 0374 03 00 03